PERSE NE

Vizioni

Të  jemi  kompania  lider në  industritë e e-marketingut, promocionit, shtypshkrimeve dhe grafikës . Të  sjellim kreativitet, të shpalosim pareshtur vision të ri, si dhe përfitim  për klientët tanë.

Misioni

Të  bëhemi  njëra  nga  kompanitë - brand më të njohur dhe të respektuar, të rrisim pareshtur besimin në profesionalizmin dhe përkushtimin tonë .

Vlerat dhe kultura
  1. Diversitet produktesh
  2. Cilësia
  3. Pasioni
  4. Integriteti

Na Kontaktoni Shpejt

Spektri i klientëve tanë përfshin nga klientët fundorë, duke vazhduar me bizneset e vogla, të mesme dhe të mëdha, administrata publike, organizata jo-qeveritare, etj.

Adresa: Rr. "Haxhi Dalliu"
Nd. 6, H 13, 1016,
Tiranë, Albania.

Celular: +355 68 20 20 767

Email: jupiterpp@jupiter.al