Web I Krijuar nga Ne

Pijet.al eshte nje website i krijuar per te gjithe konsumatoret e pijeve Alkolike dhe jo-alkolike duke ju ofruar prane pijet me te mira. Tek pijet.al ju mund te shikoni katalogun e gjithe llojeve te pijeve dhe te mund te porosisni online pijet qe ju deshironi.

Zanatciu.al

Zanatciu.al eshte nje web i krijuar per te bere nderlidhjen midis zanatcive te ndryshem dhe klienteve qe kerkojne per nje zanatci qe tju beje perfundoje nje detyre ose pune te caktuar. Zanatciu.al ka ne perberje personat e ndryshem qe kane zanate te ndryshme si psh: Ndertues, Hidraulik, Elektricist…